Završena rekonstrukcija Ulice Nemanjine

Radovi na rekonstrukciji Ulice Nemanjine ( pored Doma zdravlja ), koji su započeti prije petnaestak dana, su završeni. Položen je novi asfalt a sanirani su i trotoari. Vrijednost projekta je 200.000KM.

Iz Gradske uprave kažu da će se i u narednom periodu raditi na poboljšanju kvaliteta saobraćajnica u gradu, čijem su oštećenju u velikoj mjeri doprinijele i poplave iz 2014.godine.

-Brzo će se krenuti i sa aktivnostima na uređenju trotoara u pravcu Bolnice , planiran je i nastavak rekonstrukcije Ulice Nikole Tesle odnosno Kneza Miloša prema Ulici Svetog Save kao i jedan krak te Ulice prema Autobuskoj stanici te krak Ulice Jug Bogdana u pravcu Srpske pravoslavne crkve, izjavio je zamjenik gradonačelnika Nebojša Marić.

On je istakao da će se raditi i na sanaciji drugih ulica, te da se Grad za ovakve projekte mora osloniti na vlastita sredstva, obzirom da je povrat PDV-a sve manji.

Glavna ulica pretvorena u pješačku zonu

Od 1.jula ( subote ) za saobraćaj je zatvoren dio glavne Ulice Svetog Save, od raskrsnice Nemanjine do raskrisnice Ulice Cara Dušana. Iz Gradske uprave napominju da će tokom ljetnih mjeseci ( jula i avgusta ) taj dio ulice biti pretvoren u pješačku zonu.

RTV Doboj

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *