Uđeš u restoran, a tamo…

…golotinja!

U Londonu se u junu otvara “Bunjadi”, prvi restoran u koji će gosti moći da dolaze potpuno goli.

Riječ je o restoranu zdrave hrane, koji će imati poseban dio za golaće.

Kada gosti dođu u ovaj restoran, moći će da biraju da li će obrok jesti obučeni ili nagi. U dijelu restorana gdje se nalazi bar će svi biti obučeni, a oni koji žele da se raskomote, otići će u svlačionicu, gdje će dobiti bade mantil, kako bi u njemu otišli do prostora za golaće.

Prostor namijenjen nagim gostima biće osvjetljen samo svijećama, kako im ne bi bilo neprijatno da drugi “bulje” u njih. U tom dijelu restorana će i osoblje biti bez odjeće, a u kuhinji su, srećom, svi obučeni – vjerovatno niko ne bi želio da mu nepoznati, goli kuvar priprema obrok.

Vlasnici restorana su se odlučili na ovakav korak jer smatraju da će to gostima pomoći da se opuste od svakodnevnih obaveza jer će gosti koji sjede nagi takođe morati da ostave svoje mobilne telefone u ormarićima.

“Mislimo da ljudima treba šansa da uživaju u iskustvu koje nudi povratak prirodi – bez hemikalija, vještačkih boja, struje, gasa, telefona, pa čak i bez odjeće, ako to žele”, kaže Seb Lial, jedan od vlasnika restorana. “Ideja je da iskuse potpunu slobodu”.

Britancima se ova ideja očigledno svidjela jer je već 4.000 ljudi rezervisalo svoje mjesto u ovom restoranu.

 

Izvor: agencije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *