Škola fudbala Rudanka putuje u Ljubljanu


Polaznici Škole fudbala Rudanka RTV Doboj u konkurenciji 2006. godište u subotu 25.marta  učestvuju na eminentnom Međunarodnom turniru ”Zmajevo gnezdo” u Ljubljani. Gdje će učešće uzeti u pet starosnih kategorija 156 ekipa, 1600 igrača, 200 trenera i rukovodilaca klubova, te 3 000 gledalaca, navijača i simpatizera. Koliko je  turnir jak svjedoči i učešće klubova kao što su domaća Olimpija, Crvena zvezda iz Beograda, Dinamo iz Zagreba, Sarajevo. Željezničar, Austrija iz Klagenfurta i mnoge druge ekipe.

Izabranici Nebojše Kuzmića igraće u grupi G protiv Celja i Svobode iz Ljubljane. Prvu utakmicu Rudanka igra u subotu sa početkom u 8 časova protiv Svobode,  a zatim od 11 sati protivnik im je Celje.

Međunarodni turnir “Zmajevo gnezdo” Ljubljana

 

U konkurenciji U11 (2006. godište) učestvuju 24 ekipe podijeljene u 8 grupa. U grupi A su: Olimpija A (Ljubljana), Crvena zvezda, Litija, grupa B: Željezničar Sarajevo, Lešće, Krka, grupa C: Domžale, Selekcija Prijedor, Sava Kranj, u grupi D nastupaju: Maksimir Zagreb, Slovan, DMN Gorica, grupa E: Borac (Kozarska Dubica), Brinje, Škofja Loka, grupa F: Sarajevo, Železničar MB (Maribor), Bravo, grupa G: Celje, Svoboda, Rudanka Doboj, grupa H: NŠ Mura, Šenčur i Olimpija B (Ljubljana).

U narednim danima pisaćemo još o ovom turniru i pripremama ekipe za odlazak na turnir. A na licu mjesta u Ljubljani biće naša reporterska ekipa.

RTV Doboj

Novinar saradnik: Nenad Vasić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *