Servisna informacija CJB Doboj za 7.12.2015.

Servisna informacija CJB Doboj za 7.12.2015. godine

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirana su 4 krivična djela, 1 narušavanje javnog reda i mira i 2 saobraćajne nezgode.

Značajniji bezbjednosni događaji:

Policijskoj stanici Doboj 1, 7.12.2015. godine prijavljeno je da je prethodnog dana na benzinskoj pumpi „Gasprom“ u Doboju, nepoznato lice u putničko vozilo natočilo gorivo u vrijednosti od 20,00 KM, nakon čega se udaljilo ne plativši navedeni iznos.  U toku je rad na pronalasku izvršioca navedenog krivičnog djela „Krađa“.

Policijskoj stanici Teslić, 7.12.2015. godine prijavljeno je da je u toku noći iz radne mašine i dva teretna vozila vlasništvo „MG MIND“, koja su se nalazila na parking prostoru putnog prevoja Borja, opština Teslić, otuđeno je oko 450 litara pogonskog goriva.  U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca navedenog krivičnog djela „Krađa“.

U mjestu Paklenica Gornja, područje grada Doboja, mještanin M.R. sjekao je stablo na svojoj njivi prilikom čega je stablo palo na dalekovodno uže, nakon čega je došlo do prekida rada više elektro-trafoa i prekid u snabdijevanju električnom energijom više domaćinstava.

U toku je dokumentovanje krivičnog djela „Oštećenje ili uništenje javnih uređaja“.

Aktivnosti i rezultati:

Policijski službenici Policijske stanice Šamac, 7.12.2015. godine zatekli su na mjestu izvršenja krivičnog djela Dž.T. iz Šamca, koji je vršio sječu kablova iz elektroormara u neobezbjeđenoj hali privrednog društva DOO „KONS-TEAM“ u Šamcu.  Nad Dž.T. je izvršena kriminalistička obrada.  Po dokumentovanju Okružnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Krađa“.

Policijska stanica Teslić, 7.12.2015. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv N.C. iz Teslića, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Šumska krađa“.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *