Servisna informacija CJB Doboj za 25. 02. 2016.

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirana su 3 krivična djela, 2 narušavanja javnog reda i mira i 3 saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom. 

Značajniji bezbjednosni događaji:

Policijskoj stanici Doboj 1, 25.02.2016. godine prijavljeno je da je u prethodna četiri dana u mjestu Ritešić, područje grada Doboja, otuđen drveni čamac koji se nalazio na obali rijeke Bosne. Prema izjavi vlasnika J.S. čamac je bio svezan lancem uz obližnje drvo. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca navedenog krivičnog djela „Krađa“.

Policijskoj stanici Teslić, 25.02.2016. godine prijavljeno je da je u toku noći iz  rezervoara dva teretna vozila otuđeno ukupno 140 litara dizel goriva. Vozila, vlasništvo preduzeća „Smiljanić drvo“ Teslić, nalazila su se na parking prostoru Lanare u Tesliću. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca navedenog krivičnog djela „Krađa“.

Aktivnosti i rezultati:

Policijska stanica Pelagićevo, 25.02.2016. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv N.S. iz Gradačca, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“.

Policijska stanica Teslić, 25.02.2016. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv I.I. sa područja opštine Teslić, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Lažno prijavljivanje krivičnog djela“.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *