Servisna informacija CJB Doboj za 23. 02. 2016.

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirano je 6 krivičnih djela i 2 saobraćajne nezgode. 

Značajniji bezbjednosni događaji:

U mjestu Polje, opština Derventa, 22/23.02.2016. godine izvršena je provala u salon namještaja „ BEOCOM“ d.o.o. Doboj, vlasništvo M.M. iz Doboja, odakle je otuđena određena količina novca i dvije bušilice za montiranje namještaja. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca navedenog krivičnog djela „Teška krađa“.

Aktivnosti i rezultati:

Sektor kriminalističke policije CJB Doboj, 23.02.2016. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnio je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv A.D. iz Doboja, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Policijska stanica Pelagićevo, 23.02.2016. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv M.G. iz Donjeg Žabara i D.T. iz Pelagićeva, zbog osnova sumnje da su odvojeno počinili krivično djelo „Krađa“.

Policijska stanica Brod,  23.02.2016. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv: N.M. iz Broda, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Krađa“, u vezi sa članom 95a Zakona o električnoj energiji Republike Srpske, V.B. i N.J., oba iz Broda, zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“.

Policijska stanica Teslić,  23.02.2016. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv: D.D. sa područja opštine Teslić, zbog osnova sumnje da je počinio pet krivičnih djela „Krađa“ i S.B., sa područja opštine Teslić, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Krađa“.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *