Servisna informacija CJB Doboj za 16. 03. 2016.

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirana su 4 krivična djela, 2 narušavanja javnog reda i mira i 3 saobraćajne nezgode. 

Značajniji bezbjednosni događaji:

Policijskoj stanici Brod, 16.03.2016. godine prijavljeno je da su iz hale privrednog društva „Scai-adapter“ d.o.o. Brod otuđena dva elektromotora. Izvršenim pregledom lica mjesta i na osnovu prikupljenih operativnih saznanja utvrđeno je da su u prethodnih mjesec dana sa magnetnih transportera koji se ne koriste u procesu proizvodnje, demontirana i otuđena dva elektromotora sa reduktorima. Prema izjavi odgovornog lica pričinjena materijalna šteta iznosi oko 300,00 KM. U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca navedenog krivičnog djela „Krađa“.

Policijskoj stanici Stanari, 16.03.2016. godine prijavljeno je da je dan ranije u Stanarima izvršena je provala u kuću vlasništvo M.J ., odakle ništa nije otuđeno. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca navedenog krivičnog djela „Teška krađa“ u pokušaju.

Policijskoj stanici Stanari, 16.03.2016. godine prijavljeno je da je 15/16. 03. 2016. godine, u Stanarima izvršena provala u kuću vlasništvo B.B., koji se nalazi na radu u inostranstvu. Prema izjavi prijavitelja iz kuće ništa nije otuđeno. Izvršen je uviđaj. Obavješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da se po dolasku vlasnika isti sasluša u svojstvu svjedoka, nakon čega će biti utvrđena kvalifikacija krivičnog djela i dalje postupanje.

Aktivnosti i rezultati:

Policijska stanica Modriča, 16.03.2016. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv S.I. sa područja opštine Modriča, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“.

Policijska stanica Doboj 1, 16.03.2016. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je dva izvještaja o počinjenim krivičnim djelima:

protiv I.D. sa područja grada Doboja, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Krađa“ i

protiv S.O. iz Doboja, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Krađa“.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *