Servisna informacija CJB Doboj za 12.07.2016. godine

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirano je 6 krivičnih djela, 9 narušavanja javnog reda i mira i 3 saobraćajne nezgode.

 

Značajniji bezbjedniji događaji:

U pisarnici Osnovnog suda Doboj, 12.07.2016. godine, M.K. iz Doboja je prilikom ovjere prevoda diplome o završenoj srednjoj školi priložio „original“ diplomu za koju je radnica posumnjala da je falsifikovana, nakon čega je slučaj prijavljen Policijskoj stanici Doboj 1. O navedenom je obavješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj. U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela „Falsifikovanje isprave“ i „Navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja“.

U Donjem Žabaru, 11/12.07.2016. godine izvršena je provala u kuću vlasništvo D.J., odakle je otuđen televizor i dva para patika. Prema izjavi vlasnika pričinjena materijalna šteta iznosi oko 1.600,00 KM.  Izvršen je uviđaj. U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca navedenog krivičnog djela „Teška krađa“. 

Aktivnosti i rezultati:

Policijska stanica Doboj 1, 12.07. 2016. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv A.K. iz Doboja, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Krađa“.

Policijska stanica Doboj 2, 12.07. 2016. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv S.P. sa područja grada Doboja, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Šumska krađa“.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *