Servisna informacija CJB Doboj za 10.12.2015.

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirana su 3 krivična djela, 6 narušavanja javnog reda i mira i 3 saobraćajne nezgode.

Aktivnosti i rezultati:

Policijska stanica Doboj 2, 10.12.2015. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv M.K. iz Zavidovića, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Davanje mita“.

Policijska stanica Teslić, 10.12.2015. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv M.B. sa područja opštine Teslić, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Krađa“.

Saobraćajne nezgode

Na dijelu magistralnog puta Derventa-Doboj u mjestu Ritešić, područje grada Doboja, 10.12.2015. godine oko 19,30 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda kada je putničko vozilo marke „BMW“ sletjelo sa kolovoza. U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobio je vozač N.K. sa područja opštine Derventa. Suvozač D.I. i putnici u vozilu D.P., D.B. i M.A., svi iz Dervente, zadobili su tjelesne povrede i ljekari se za sada nisu izjasnili o stepenu zadobijenih povreda. Povrijeđena lica su zadržana na liječenju u dobojskoj bolnici. Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj. Obavješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *