Servisna informacija CJB Doboj za 09.11.2016. godine

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirana su 2     krivična  djela, jedan prekršaj javnog reda i mira i 2 saobraćajne nezgode.

 

 

Značajniji bezbjednosni događaji: 
Policijskoj stanici Doboj 1, 09.11.2016. godine prijavljeno je da je u prethodna dva dana u mjestu Kotorsko, područje grada Doboja, izvršena provala u vikendicu vlasništvo M.M. gdje je sa vanjskog zida iščupana i otuđena senzorska sijalica, dok je nakon izvršene premetačine iz unutrašnjosti objekta otuđena ručna kosa za košenje trave,  roštilj, sač, baštenski plastični sto i stolice i drugi razni predmeti za kućnu upotrebu. Vlasnik će se naknadno izjasniti o visini pričinjene materijalne štete.  Izvršen je uviđaj. U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca počinjenog krivičnog djela „Teška krađa“.

 

 

Aktivnosti i rezultati:
Policijska stanica Derventa, 09.11.2016. godine Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv Z.Đ. iz Dervente,  zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Laka tjelesna povreda“.
Policijska stanica Petrovo, 09.11.2016. godine Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv S.T. sa područja opštine Petrovo,  zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“.
Policijska stanica Brod, 09.11.2016. godine Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv N.M. sa područja opštine Brod,  zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Krađa“.
 

 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *