Servisna informacija CJB Doboj za 06.07.2016. godine

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirana su 2 krivična djela, 2 narušavanja javnog reda i mira, 4 saobraćajne nezgode i 1 požar.

 

Saobraćajne nezgode:

Na regionalnom putu Teslić – Blatnica u mjestu Studenci, opština Teslić, 06.07.2016. godine u vremenu od 00,00 do 03,30 časova dogodila se saobraćajna nezgoda kada je vozač mopeda P.Đ. sa područja opštine Teslić, sletio sa kolovoza i udario u saobraćajni znak. U ovoj saobraćajnoj nezgodi vozač P.Đ. zadobio je teške tjelesne povrede i nakon ukazane ljekarske pomoći prevežen je u Univerzitetsko-klinički centar Banja Luka. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Teslić.

Ostali bezbjednosni događaji:

Policijskoj stanici Doboj 2, 06.07.2016. godine oko 07,45 časova prijavljeno je da je na dijelu puta Paležnica – Doboj napadnuta ženska osoba koja se kretala u pravcu Doboja. Prema navodima prijavitelja nepoznato lice ju je uhvatilo za ruke i tražeći novac odvukao do obližnjeg potoka gdje joj je dao da popije tečnost koja se nalazila u boci, te da se oštećena ne sjeća daljih događaja i da se nalazi u svojoj porodičnoj kući. Policijski službenici Policijske stanice Doboj 2, zajedno sa medicinskim radnicima Hitne pomoći Doma zdravlja Doboj, odmah su izašli na lice mjesta nakon čega je oštećena prevezena u dobojsku bolnicu, gdje je zadržana na liječenju. O navedenom je obavješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj po čijoj naredbi policijski službenici preduzimaju potrebne mjere i radnje na utvrđivanju potpunog činjeničnog stanja u vezi navoda iz prijave.

U mjestu Crkvina, opština Šamac, 06.07.2016. goidne oko 01,30 časova izbio je požar na drvenom pomoćnom objektu (šupa) koji je u potpunosti izgorio. Vlasnik S.G. će se naknadno izjasniti o visini pričinjene materijalne štete. Uviđajem, koji su izvršili policijski službenici Policijske stanice Šamac zajedno sa inspektorom za protivpožarnu zaštitu CJB Doboj, utvrđeno je da je požar nastao usljed dejelovanja ljudskog faktor. O navedenom je obavješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *