SDP BiH pruža podršku gradonačelniku Petroviću na predstojećim izborima

SDP BIH održao je u Doboju svoju prvu programsku konferenciju za koju predsjednik ove stranke Nermin Nikšić kaže da nije slučajno prvo održana u Doboju.

„U Doboju smo mi i u prethodnom periodu učestvovali u vlasti, a zahvaljujući dobroj saradnji sa gradonačelnikom Petrovićem u Doboj su stigle značajne investicije.“, kaže Nermin Nikšić, predsjednik SDP, podsjećajući da je riječ o najvećoj poslijeratnoj investiciji na području grada, azerbejdžanskoj fabrici za preradu voća i povrća „Benkons“, ali i novoj hladnjači preduzeća Euro stil. „Nastavak podrške gradonačelniku Petroviću, logičan je slijed jedne uspješne saradnje“,dodao je Nikšić.

O nosiocu liste SDP-a za Doboj, Enes Suljkanović, predsjednik gradskog odbor nije se htio izjasniti, ali je nagovijestio da je riječ o mladom čovjeku, a cijela lista biće osvježena novim imenima jer su, kako je rekao, birači zasićeni starim licima.

Programskoj konferenciji SDP-a prisustvovao je i gradonačelnik Petrović koji je istakao da je sve ono što je do sada urađeno plod dobre saradnje i da očekuje da će i u narednom periodu biti dovršeni svi započeti projekti kao i da će se početi realizacija novih, a jedini recept za uspjeh je saradnja na svim nivoima.

Iako zvanična kandidatura gradonačelnika Obrena Petrovića još nije objavljena podršku je do sada dobio i od gradskog odbora NDP-a.

Aleksandar Novaković

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *