Saopštenje za javnost CJB Doboj

Identifikovani izvršioci koji su na području opštine Petrovo zapalili pomoćni objekat i provalili u porodičnu kuću

 

Policijska stanica Petrovo, 29.09.2016. godine Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv S.Đ. iz  Doboja i S.S. iz Modriče, zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo „Paljevina“ i krivično djelo „Teška krađa“.

Za prijavljene S.Đ. i S.S. postoji osnov sumnje da su 11.08.2016 godine u Petrovu zapalili pomoćnu zgradu u kojoj je izgorjelo  500 bala sijena, ogrevno drvo i drugi predmeti koji su se nalazili u unutrašnjosti objekta. Prema izjavi oštećene G.R. pričinjena je materijalna šteta u iznosu od oko 10.000,00 KM.

Prijavljeni su 19.08.2016. godine u mjestu Sočkovac, opština Petrovo, izvršili provalu u porodičnu kuću i pomoćni objekat gdje su izvršili premetačinu i iz kuće otuđili različite predmete za kućnu upotrebu ( dva seta escajga, ručne satove, navlake za posteljinu i dr.). Prema izjavi oštećenog P.P. pričinjena je materijalna šteta u iznosu od oko 1.000,00 KM.

Izvršenim pretresom kuće koju kao član porodičnog domaćinstva koristi S.S. pronađen je dio otuđenih predmeta koji će biti vraćeni vlasniku.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *