PRVA LIGA RS ZA RUKOMETAŠICE: Dobojke slavile u Banjaluci

BORAC  – DOBOJ 25:26 (13:14)

Dvorana: ”Borik” u Banja Luci. Gledalaca: 200. Sudije: Jovan Babić i Aleksandar Banjac. Sedmerci: Borac  6(5), Doboj 6(4). Isključenja: Borac 16, Doboj 10.minuta.

BORAC: Marinković, Kočić, Grahovac  1, Kecman, Trubajić, Ćutković 6(3), Rauković 6(1), Širić 4, Vukosavljević, Bilčar 7(1), Tošić, Novaković 1. Trener: Ranko Gligorić.

DOBOJ: Kitanović, Gojković, Tatić, Radulović 3, Alvirović 3, Kopić 4, Gajić 2(2), Grabovičkić 3, Petrović 8(2), Miličević, Knežević 3, Vasić, Matić. trener: Aleksandar Miličević.

Igračica utakmice: Nikolina Petrović (Doboj)

Rukometašice Doboja osvetile su svoje muške kolege koji su u srijedu poraženi u Doboju od Borca. Dobojske princeze su uzvratile istom mjerom i u Banja Luci pobijedili domaćeg Borca  rezultatom 25:26 (13:14).

U 9.minutu rezultat je glasio 4:4. A onda  domaće prave seriju 5:0 i dolaze do 9:4. ali Dobojke uzvraćaju isto sa pet uzastopnih golova stižu do izjednačenja. Nedugo zatim sa  nova tri uzastopna gola prelaze u vođstvo 10:12 (26.minut). na odmor se  odlazi sa golom prednosti u korist gostujuće ekipe 13:14.

I u nastavku se igralo u egalu, golovi su postizani u serijama čas na jednoj čas na drugoj strani. Na kraju više sreće imale su izabranice Aleksandra Miličevića koje se kući vraćaju pjevajući sa nova tri boda u džepu, dok Banjalučankama preostaje da bodove potraže protiv neke druge ekipe.

Najbolja u pobjedničkoj ekipi bila je Nikolina Petrović sa 8 golova, a kod  domaćih se istakla Kristina Bilčar sa 7 golova.

RTV DOBOJ
Novinar saradnik : Nenad Vasić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *