Proglašeni najbolji u PFS Doboj za 2015. godinu

DUŠKO BEĆAREVIĆ NAJBOLJI IGRAČ

DOBOJ, 29.12.2015. (RTVD)– Igrač dobojske „Sloge“ Duško Bećarević proglašen je sinoć za najboljeg fudbalera Područnog fudbalskog saveza (PFS) Doboj u 2015. godini. Iskusni vezista dobojske Sloge, rođen 3. avgusta 1984. godine, nije imao premca u godini na izmaku. Isto tako ni ŽFK „Modriča“, jedini premierligaš iz PFS Doboj, koji je po drugi put proglašen za najboljeg.

Šampioni RS i viceprvaci BIH – pioniri dobojske „Sloge“ nagrađeni su kao klub mlađih kategorija, a strateg dobojskog drugoligaša Mitar Lukić ponio je epitet najboljeg trenera. Za najperspektivnije igrače proglašeni su David Gatarić iz „Tekstilca“, Dajana Spasojević iz ŽFK „Modriča“, Nikola Šarkanović iz šamačkog „Borca“ i pionir OFK „Poleta 1926“ iz Broda David Srijemac. Prizanje za fer plej pripalo je Draganu Đuriću iz FK „Bratstvo“ Donja Dubica. Najuspješniji fudbalski radnik je Svetozar Evđić iz Šamca, a sudija Bojan Maksimović iz Modriče.

Posthumno priznanje uručeno je porodici Dejana Majstorovića iz FK „Borac“ Osinja, koji je preminuo 11. oktobra na prvenstvenoj utakmici Područne fudbalske lige u Donjoj Dubici protiv domaćeg „Bratstva“. Jubilarno priznanje-plaketu PFS Doboj dobili su sportski radnici Sreto Cerovac iz Osječana, Dragomir Pavić i Dušan Popović iz Modriče, a zahvalnice za doprinos u radu Saveza uručene su Slobodanu Vasiljeviću, Predragu Jevtiću i Goranu Stojanoviću iz Doboja, Nedi Jankoviću i Jovanu Kajtezu iz Modriče i Nenadu Šukurmi iz Broda, kao i gradonačelniku Doboja Obrenu Petroviću, u čije je ime nagradu preuzeo zamjenik gradonačelnika Dragan Vasilić.

Svečanosti proglašenja najboljih prethodila je podjela lopti klubovima Regionalne fudbalske lige „Centar“, donacija Fudbalskog saveza RS, a koje je podijelio predsjednik Saveza Mile Kovačević.

Nagrade najboljim dodijelili su predsjednik i potpredsjednici PFS Doboj Branko Stevanović, Miodrag Đurić i Danimir Milkanović, kao i generalni sekretar Ljubiša Tripunović. (Kraj / GoSt)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *