Predavanje i razgovor sa građanima na temu „Kako smanjiti troškove energije u domaćinstvu i primjena ekološko prihvatljivih goriva“

U petak, 04. marta,  povodom obilježavanja Svjetskog dana energetske efikasnosti nadležno Odjeljenje za evropske integracije i energetsko-ekološku efikasnost organizuje predavanje i razgovor sa građanima na temu „Kako smanjiti troškove energije u domaćinstvu i primjena ekološko prihvatljivih goriva“.

Predavač za energetski i ekonomski konsalting je stručno lice preduzeća „Enkon“ d.o.o  iz Banja Luke, dok će predavanje o zakonskoj regulativi sa osvrtom na energetsku efikasnost, a koja se odnosi na izgradnju stambenih objekata predstaviti stručno lice iz gradskog Odjeljenja za prostorno uređenje.

Predavanje će se održati u Velikoj sali Skupštine Grada  (bivši Dom vojske), sa početkom u 11,00 časova.

Pozivaju se svi zainteresovani građani sa čitavog područja grada Doboja i svih MZ-ca, da prisustvuju ovom događaju na kojem mogu dobiti korisne informacije i savjete vezane za uštedu električne energije, smanjenje troškova grijanja, prednosti korištenja ekološkog goriva (pelet i dr.), primjenu solarnih sistema za proizvodnju tople vode, povoljnim mogućnostima kreditiranja sistema za zagrijavanje i proizvodnju tople vode u domaćinstvima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *