Potresan snimak Šinejd O'Konor: “Živim sama i napuštena u hotelu”

Šinejd O'Konor je podelila srceparajući snimak na Fejsbuku u kojem je otkrila da ima suicidalne misli i da živi sama u hotelu u Nju Džerziju, kao i da su svi digli ruke od nje.

Pedesetogodišnja pevačica objavila je dvanaestominutni video na svojoj zvaničnoj Fejsbuk strani u kojem je fanovima rekla da je prepuštena samoj sebi već dve godine jer “njenu porodicu i Irisku nije briga“.

“Nadam se da je ovaj video pomogao. Ne meni, nego činjenici da sam ja samo jedna od milion ljudi koji su kao ja, koji nemaju resurse koje ja imam u torbici i srcu da pomognu sebi. Ja trenutno živim u hotelu na samom kraju Nju Džerzija. Prepuštena sam samoj sebi. Ne postoji niko u mom životu osim mog doktora, psihijatra, najdivnijeg čoveka na Zemlji koji kaže da sam njegov heroj – a to je jedino što me održava u životu, činjenica da sam njegov heroj što je prilično patetično. Mentalna bolest je kao droga – ne zanima je ko ste. A znate šta je najgore? Ni sramotu ne zanima ko ste“

Pevačica je objasnila da je imala tri mentalne bolesti i da je čekala porodicu da joj pomogne i odvede je kući.

“Deco moja, vama je prihvatvljivo da vam majka živi u hotelu? Zar nisam vredna borbe? Džone Rejnoldse, ja sam majka tvoje dece, svega što sam ti dala… Da, pisala sam neke besne mejlove i gluposti po Fejsbuku, pa šta?“, rekla je i dodala da se dve godine njenog života vrte oko toga da zapravo ostane u životu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *