Policija još traga za Natašom Pupčević

ŠAMAC, 20. MARTA /SRNA/ – Potraga za Natašom Pupčević /21/ iz Šamca, koja je nestala 25. februara, traje i dalje i za sada nema nikakvih saznanja o nestaloj djevojci, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti /CJB/ Doboj.
Portparol dobojskog CJB LJerka Stanimirović rekla je Srni da je raspisana potraga i dalje na snazi, ali da nema nikakvih saznanja o nestaloj.
Nataša Pupčević je 25. februara u 22.30 časova izašla iz kuće u šetnju i od tada joj se gubi svaki trag. Roditelji su dan kasnije prijavili njen nestanak Policijskoj stanici Šamac.  Po prijavi, pripadnici policije su obišli teren i pregledali objekte u kojima se pretpostavljalo da bi nestala djevojka mogla da bude.  “Pregledani su video nadzori na autobuskoj stanici i ugostiteljskim objektima, kao i obala rijeka Save i Bosne, a obavljeni su razgovori sa prijateljima i poznanicima nestale djevojke”, kaže Stanimirovićeva.  Ona je dodala da Granična policija BiH nije evidentirala njen prelazak preko granice. Djevojka sa sobom nije ponijela mobilni telefon, a na sebi je imala maslinasto zelene pantalone, smeđe gležnjače i dužu bež jaknu.

Rodbina moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju o Nataši da o tome obavijeste policiju.

(Srna)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *