OGNJEN ŠEŠLAK U BORCU; Benić: Ognjen je pravi gol igrač

Ognjen Šešlak iz Doboja koji je rođen 2006. godine iz redova dobojske Sloge prešao je u Borac iz Banja Luke. Jedan od najtalentovanijih dječaka u svojoj kategoriji i pored interesovanja mnogih klubova kao što su OFK Beograd, Sarajevo, Dinamo Zagreb odlučio sa  da treniranje nastavi u Borcu iz Banja Luke.

Ogi je na  skoro svim turnirima na kojima je nastupao proglašavan za najboljeg  igrača ili strijelca. Ovaj daroviti dječak ima istančani njuh za postizanje golova. Već sada se  može  reći pred njim je blistava fudbalska karijera. Da  bi i zvanično nastupao za Borac  čeka se prelazni rok.

-On je  već na dva treninga pokazao da se radi o velikom talentu. Pravi gol igrač. Ogi će u prelaznom roku biti registrovan za FK Borac Banja Luka. Pratili smo ga na nekoliko turnira gdje je pokazao velike mogućnosti i znanje. Dolazak ovog mladog igrača iz Doboja, jedan je veliki plus  za Borac. Jer predstavlja povratak na one staze gdje će mladim talentovanim igračima iz okruženja prva veća stepenica biti upravo naš klub. –rekao je Dragan Benić šef omladinske škole FK Borac.

Šešlak je već za Borac odigrao nekoliko nezvaničnih utakmica i odmah se  upisao u strijelce gdje je pokazao da će  biti veliko pojačanje.

-Želim da treniram u velikom klubu, želim da postanem još bolji i što prije zaigram u Premijer ligi.  –rekao je Ognjen Šešlak.

RTV DOBOJ
Nenad Vasić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *