Na Marsu uočena poluzakopana vanzemaljska građevina?!

Crvena planeta Mars ne prestaje da iznenađuje čovječanstvo, ljubitelje vanzemaljaca kao i lovce na NLO-e. Pojedini lovci na NLO-e kao i sajtovi koji se bave ovom tematikom veruju da su naišli na nevjerovatno otkriće na Marsu ukopanu vaznemaljsku građevinu?!…

Preciznije rečeno da su ispod Marsa, pronašli poluzakopanu građevinu u marsovskom tlu?!NLO stručnjaci širom svijeta tvrde da građevina nije mogla nastati kao prirodna tvorevina na Marsu.

Iako su mnogi skeptični kada su u pitanju fotografije sa Marsa govoreći da na crvenoj planeti nikada nije bilo života i da ga nema ni sada, na hiljade ljudi širom svijeta vjeruje da ne znamo baš sve o Marsu.

Prema navodima korisnika interneta koji su komentarisali misterioznu fotografiju, sporna građevina na Marsu bi mogla biti vještačka građevina pre nego prirodna formacija kao što skeptici tvrde.

Drugi pak vjeruju da je to neka vrsta zvjezdane kapije poput Kapije bogova u Haju Marsi u Peruu.

Ima i onih koji vjeruju da su brojne građevine koje se vide na NASA-inim fotografijama sa Marsa pravi dokaz da postoje tajne baze na Marsu i da je Mars u stvari naseljen.

Prema teoriji dr Brandenburga, na Marsu je živjela civilizacija koju je neko ili nešto uništilo u dalekoj prošlosti. Dr Džon Brandenburg je stručnjak za teorijsku fiziku sa Univerziteta u Kaliforniji i vjeruje da postoje brojni dokazi da su se na crvenoj planeti dogodile najmanje dvije velike nuklearne eksplozije.

On tvrdi da su na Marsu detektovani uranijum i torijum u tragovima i da su oni mogli dospjeti tamo samo putem nuklearne eksplozije. Dr Brandenburg vjeruje da je neka neprijateljska vanzemaljska rasa uništila marsovsku civilizaciju i da bi nas mogla da čeka ista sudbina.

Izjave dr Brandenburga i drugih naučnika ukazuju na mogućnost da se na fotografijama sa Marsa zaista vide ostaci drevnih marsovskih gradova, spomenika i drugih građevina.

Izvor: zanimljivosti dana

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *