Mališani oduševili publiku

Susret najmlađih fudbalera „Želje“ i „Sloge“

Mališani oduševili publiku

DOBOJ, 20.04.2016. (RTVD) – Najmlađi fudbaleri Sloge i Željezničara odigrali su juče popodne prijateljske mečeve na stadionu „15. april“. Stotinjak dječaka rođenih od 2006. do 2011. godine prikazali su zavidno znanje pred svojim trenerima i roditeljima, a uprkos kiši koja je padala tribine „Željinog“ stadiona bile su pune roditelja, rodbine i prijatelja, ali i drugih ljubitelja fudbala.

Rezultat je bio u drugom planu, istakli su u zajedničkoj izjavi za Radio-Doboj treneri oba kluba Savo Mihajlović i Dražen Filipović.

  • Raspolažemo sjajnom generacijom, što svjedoči podatak da naša četvorica igrača Matija Drljić, Nikša Kaiš, Dejan Stokić i golman Stefan Stevanović već nastupaju na utakmicama Omladinske kvalitetne lige sa po tri godine starijim rivalima, ponosno ističe trener „Želje“ Savo Mihajlović.

Učitelj najmlađih „Sloginih“ igrača Dražen Filipović kaže da igračima ovog uzrasta najviše nedostaju takmičarske utakmice.

  • Saradnja dva gradska kluba je odlična i zato često odigravamo prijateljske utakmice kako bi sva djeca imala priliku da igraju i da se međusobno druže. Rado se odazivamo pozivima iz susjednih klubova, trudimo se da nastupamo na što više turnira, a sve u cilju da djeci koja treniraju omogućimo što veći broj utakmica, kaže Filipović.

( Kraj / GoSt )

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *