Los Anđeles sledeća LeBronova destinacija?

Nakon što su Kavalirsi došli na korak od poraza u velikom finalu sa Voriorsima, mediji ponovo pokreću priču o selidbi LeBrona Džejmsa u novi tim.

Lebron James

Izvor: Vaughn Ridley/Getty Images

“Grad anđela” se nameće kao sledeća destinacija trostrukog osvajača NBA prstena.

“Kralj” postaje neograničeni slobodni agent 2018. godine, pa bi još jednom mogao da napusti Klivlend, kao što je to uradio 2010. i otišao u Majami.

Neki bi u šali rekli da je ovo idealna prilika da LeBron ponovo pobegne u toplije krajeve, ali ovoga puta ne na Floridu, već u Kaliforniju.

Poznato je da on poseduje kuću u Los Anđelesu, na samo 30 minuta od Stejpls Centra, gde svoje mečeve igraju Lejkersi i Klipersi.

Lejkersi bi ponovo mogli da izgrade šampionsku ekipu, sastavljenu od prekaljenih veterana, pojačanu Polom Džordžom, pod uslovom da zvezda Indijane ima želju do dođe u LAL.

Na drugoj strani, Klipersi takođe imaju šansu da oforme tim Superstarova, predvođen LeBronom, Krisom Polom, Karmelom Entonijem, Dvejnom Vejdom…

Ono što veže LeBrona, Vejda i Mela je famozni draft 2003. Od tada su njih trojica veliki prijatelji i ovo bi im bila prilika da konačno zaigraju zajedno. Tu je i Kris Pol, jedan od najboljih LeBronovih prijatelja. Sve je moguće…

(Sportklub)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *