Lišeno slobode lice koje je zatečeno u uzgoju indijske konoplje

Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 31.07.2016. godine, lišili su slobode E.A. sa područja opštine Teslić, koji je zatečen u uzgoju indijske konoplje.

konoplja-TeslićU sklopu akcije „Plantaža 2016“ policijski službenici Policijske stanice Teslić, obilazeći mjesta pogodna za uzgoj indijske konoplje, u šumarku pored lokalnog puta u mjestu Donji Ružević, opština Teslić zatekli su E.A sa područja opštine Teslić koji je vršio zalijevanje plantaže na kojoj je bilo zasađeno 57 stabljika indijske konoplje visine od 48 do 190 cm. Od navedenog lica je oduzeto 57,35 grama sasušenih listova indijske konoplje koji po svojim morfološkim karakteristikama asociraju na opojnu drogu „marihuana“.

 

 

 

Nad E.A. je u toku kriminalistička obrada. Oduzete stabljike i listovi indijske konoplje biće proslijeđene na vještačenje. Po dokumentovanju ovog krivičnog djela, protiv E.A. Okružnom tužilaštvu Doboj biće podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *