Harison Ford ponovo “Indijana Džons” u 73. godini!

Čuveni američki glumac Harison Ford  35 godina poslije prvog filma o avanturisti Indijani Džonsu ponovo će biti u toj ulozi.

Prošlo je više od tri decenije otkako je Harison Ford prvi put tumačio lik Indijane Džonsa, šarmantnog arheologa i avanturiste koji traga za izgubljenim bogatstvima širom svijeta.

A u svojoj 73. godini ponovo će biti Indijana Džons!

Kompanija “Volt Dizni” potvrdila je da će tandem Harison Ford i reditelj Stiven Spilberg ponovo udružiti snage i početi snimanje petog nastavka akcionog filma, koji bi trebalo da bude gotovo 2019. godine.

“Indijana Džons je jedan od najvećih heroja u istoriji kinematografije i jedva čekamo da ga 2019. vratimo na velika platna”, rekao je direktor “Diznija” Alan Horn.

Novi nastavak, čiji naziv još nije poznat, pojaviće se jedanaest godina nakon posljednjeg – “Indijana Jones i Kraljevstvo kristalne lobanje” u kojem Indijana ponovno nalazi svoju prvu ljubav Marion (Karen Alen) i otkriva da ima odraslog sina Mata Vilijamsa (Šaja Lebef).

Prvi put Harison Ford je glumio Indijanu daleke 1981. godine u filmu “Otimači izgubljenog kovčega”, a sva dosadašnja četiri nastavka filma zaradila su dvije milijarde dolara.

 

Izvor: agencije

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *