Doboj: Završni koncerti muzičke škole “Markos Portugal”

Osnovna muzička škola „Markos Portugal“ će svome gradu, na završetku još jedne školske godine, pokloniti dva koncerta koji će po mnogo čemu biti događaji vrijedni pažnje.Naime, svoj redovni rad učenici i profesori će predstaviti na način koji do sada nismo vidjeli, što će svakako biti osvježenje za ljubitelje klasične muzike i sve one koji s pažnjom i ljubavlju prate njihov rad.

19.juna, u 19 časova, biće održan koncert orkestara i kamernih ansambla muzičke škole, u velikoj sali Centra za kulturu Doboj. Ovaj koncert, koji je inače priređen u okviru proslave Dana Grada Doboja, nosi i humanitarni karakter, jer će imati kutiju za prikupljanje pomoći za teško oboljelu sugrađanku. Ono što je posebno,jeste podatak da će to biti prvi koncert grupnog muziciranja koji je škola ikada održala, sa velikim brojem izvođača ,i samim tim će biti zanimljiv za građane Doboja.

22.juna će biti održan Godišnji koncert , u svečanoj sali u Muzičkoj školi,pri čemu će se predstaviti rad iz protekle školske godine.Tom prilikom će biti podijeljene i diplome učenicima završnog razreda.

Ulaz za sve zainteresovane je besplatan.

RTV Doboj

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *