Doboj: Stanje Nikoline Đedovac izuzetno teško


BANJALUKA, 13. MARTA /SRNA/ – Zdravstveno stanje osamnaestogodišnje N.Đ, koja je povrijeđena u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Doboja, izuzetno je teško, nalazi se u dubokoj komi i priključena je na aparat za vještačko disanje, saopšteno je iz Univerzitetsko kliničkog centra Republike Srpske.
Prema riječima načelnika Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje Darka Golića i glavnog dežurnog ljekara na hirurgiji Jugoslava Đerija, sve prognoze u vezi sa zdravstvenim stanjem pacijenta krajnje su neizvjesne i preuranjene. 
N.Đ. je juče u 6.45 časova primljena u Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje Univerzitetskog kliničkog centra /UKC/ Srpske sa teškom povredom glave i grudnog koša, u stanju duboke kome, saopšteno je danas iz UKC-a Srpske. 
Supružnici iz Stanova, kod Doboja, i njihova sedamnaestogodišnja kćerka smrtno su stradali u sudaru automobila i voza na pružnom prelazu u dobojskom naselju Grabovica, dok je njihova druga kćerka teško povrijeđena. 
Na mjestu nesreće stradali su četrdesetšestogodišnja S.Đ i pedesetjednogodišnji Z.Đ, dok je njihova sedamnaestogodišnja kćerka podlegla povredama u dobojskoj bolnici. 

Iz policije su naveli da se nesreća dogodila u 2.55 časova, a da je automobilom marke "pasat" upravljala S.Đ.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *