Doboj: Pokloni povodom Dječije nedjelje za korisnike Dječijeg obdaništa

Povodom obilježavanja Dječije nedjelje Javnu predškolsku ustanovu „Majke Jugović“ posjetio je zamjenik gradonačelnika, koji je mališanima uručio igračke i didaktički materijal.

-Srećan sam što se danas nalazim ovdje, kako bih mališanima Dječijeg odbaništa u ime gradonačelnika i Administrativne službe Grada uručio igračke, povodom Dječije nedjelje, istakao je Nebojša Marić poželivši djeci dobro zdravlje i što više smijeha.

Direktor ove vaspitne ustanove Dejan Starčević zahvalio je Gradu na uručenoj donaciji, koja će, kako je rekao biti raspodijeljenja u sva tri objekta.

-Ja bih rekao da je kod nas svaka nedjelja, Dječija nedjelja, a danas smo imali čast da ugostimo i predstavnike Grada, koji je i osnivač ove ustanove. Njihovu podršku pokušavamo da opravdamo kvalitetnim radom i uslugama koje pružamo, rekao je Starčević i dodao da će se ove sedmice u Dječijem odbaništu pristupiti drugačijim sadržajima i načinu rada.

-Pomoć koja se ogleda u didaktičkom materijalu i igračakma koje smo danas dobiliće uveliko olakšati naš budući rad sa djecom, obzirom da sve što radimo, radimo upravo kroz igru, u koju su uključena sva četiri aspekta razvoja djeteta, kroz koja djeca prolaze, a koja se odnose na fizički, soci-emocionalni razvoj, inetelektualni i razvoj govora, komunikacije i stvaralaštva, kazala je pomoćnik direktora Dječijeg obdaništa Sanja Ristikić.

Dječija nedjelja obilježava se u prvoj sedmici u oktobru, a mališani su na današnjim poklonima zahvalili pjesmom.
RTV Doboj
Novinar: Bojana Lugonjić
Foto: Vuk Savić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *