Doboj: Obilježen Božić i Dan Republike Srpske

DOBOJ, 8. JANUARA /SRNA/ – Zamjenik gradonačelnika Doboja Nebojša Marić najavio je ove godine brojne infrastrukturne projekte i strane investicije u ovu lokalnu zajednicu kako bi se građanima obezbijedio kvalitetniji život.
Marić je na prijemu povodom Božića i 9. januara – Dana Republike Srpske, rekao da očekuje jedinstvo i angažovanost svih lokalnih političkih partija, građana svih vjeroispovijesti radi postizanja maksimalnih rezultata. 
"Doboj je uvijek u Republici Srpskoj, ali Republika Srpska ponekad ne prihvata ovaj grad", rekao je Marić novinarima. 

Predsjednik Skupštine grada Murvet Bajraktarević kao prioritet djelovanja lokalne skupštine najavio je politiku zapošljavanja rješavanjem industrijskih zona, te angažovanje postojećih infrastrukturnih potencijala za otvaranje malih preduzeća do 50 radnika. 
"Moramo živjeti zajedno, poštovati se i uvažavati kako bi smo napredovali", rekao je Bajraktarević, koji je jedini predstavnik bošnjačkog političkog korpusa koji se odazavo prijemu povodom Božića i 9. januara – Dana Republike Srpske. 

Šef Kluba odbornika SDS-a Danijel Jošić očekuje da će ove godine biti obezbjeđen predviđeni plan punjenja gradskog budžeta i najavio realizaciju projekata koja su preko lokalne Agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća ugovorena sa privrednicima iz Srbije i Hrvatske. 

Odbornik PDP-a Slobodan Vasiljević naveo je da će ova stranka preko svojih predstavnika u institucijama Republike Srpske i BiH raditi na jačanju privrednih potencijala ove lokalne zajednice, između ostalog organizovanjem regionalnih konferencija sa stranim učešćem. 

RTV Doboj

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *