Audi BH predstavio nove modele

Četiri nova Audi modela predstavljena su u petak u organizaciji kompanije Audi BH. Prisutni su na manifestaciji „Audi produkt ofanziva“ vidjeli novu generaciju Q5, Q2, A5 sportback i coupe.

“Predstavili smo novu generaciju Q5 modela, koji je godinama na tronu B segmenta SUV modela. Novi model karakterišu oštre linije, trodimenzionalni dizajn, te sportska elegancija i agresivan SUV izgled” rekao je Dino Bratović, menadžer brenda Audi u ime firme Porsche BH.

On je naglasio da je na bh. tržištu ovaj model dostupan po cijeni od 86.600 KM (2,0 TDI quattro, S-tronic, 190 KS).

“Takođe predstavljen je i model Q2. To je novi Audijev dizajnerski izražaj kojeg karakterišu poligonalne plohe. Najmlađi je i najmanji član „Q“ porodice, a na bh. tržištu dostupan je od 43.400 KM (1,4 TFSI, 150 KS)”, rekao je Bratović.

Za Audi A5 istaknuto je da korača stopama slavnog prethodnika. Njegovu karoseriju karakterišu elegantne, sportske i agresivne linije.

“Po svojim genima on je istinski atleta. U odnosu na svoje prethodnike, povećanih je dimenzija. Sportback izvedbu ovog novog Audi modela karakteriše praktičnost avanta i ljepota coupe vozila. Dostupan je od 81.200 KM (2,0 TDI S-tronic, 190 KS)”, dodao je Damir Kulo, produkt trener/produkt menadžer Audi BH.

(Nezavisne)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *