4 decenije strasti i sjedenja pozadi – BMW slavi sedmicu

BMW već decenijama privlači poglede i mami uzdahe raznim modelima, ali poseban, “direktorski”, šmek ima serija koja već 40 godina krstari putevima i čiji vlasnici vrlo često ne sede napred – serija 7.

Nakon što su rođendanska slavlja upriličili serijama 5 i 3, došlo je vreme da Bavarci oduvaju svećice sa najveće torte, one koja je namenjena “sedmici”.

U pripremi je ograničena rođendanska serija od samo 200 vozila, a kupcima će biti ponuđena široka lepeza opcija – standardna ili produžena verzija, opciono xDrive i niz motora sa šest, osam, dvanaest cilindara, pa čak i hibrid.

Svih 200 komada će biti izrađeni u Dingolfing postrojenju sa čije trake je 1977. izašla prva sedmica.

Za ovu priliku su spremljene i Frozen Silver metalik boja i Petrol Mica boja iz posebnog kataloga, a biće ponuđen i M paket.

Ekskluzivnu paletu dopunjavaju posebne lajsne, sitni detalji po eksterijeru i nove felne, dok je enterijer luksuzniji nego obično, a znate šta znači luksuz u seriji 7.

Tu su posebni jastučići, koža i ekskluzivne patosnice, a u zavisnosti od izbora boja, nove sedmice će stizati i sa lakiranim detaljima u boji drveta ili “klavir crnoj”.

Cene još nisu objavljene, a biće poznate kada model i definitivno bude predstavljen javnosti u Frankfurtu.

Prodaja počinje u oktobru.

.

.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *